Tag håndsprit med i naturen

pp15

Der er mange gode oplevelser i naturen. Vi vil gerne opfordre dig til at komme ud og opleve dem. Du behøver ikke engang tage ret langt væk. Du kan sikkert finde natur tæt på, hvor du bor.

Den danske natur er ganske spændende og smuk. Så bevæg dig ud i den, og sug til dig af indtryk.

Forbered dig

Forberedelse kan forbedre de fleste oplevelser. Når du skal ud i naturen, kan det være smart at være forberedt. Der kan ske flere ting, som vil gøre din tur træls, hvis du ikke er forberedt. Med forberedelse kan du forebygge, at din tur bliver ødelagt af en lille dum ting.

Du kan fx tænke på at tage et par tørre sokker eller rengøringsartikler med. Den danske natur er ofte meget våd. Med et godt sæt sko skal du ikke bekymre dig om en smule vand på stien. Men det kan alligevel ske, at du får våde strømper. Så er det en god idé at have nogle tørre med.

Håndvask i naturen

Du bør også forberede dig på, at dine hænder bliver beskidte. Det kan være, at du får noget mudder på dem, når du skifter strømperne. Det kan også være, at du har lyst til at undersøge noget, som viser sig at være klistret.

Her kommer din forberedelse med rengøringsartikler ind. Har du lækker og effektiv håndsprit i lommen eller tasken, så er der ingen problemer. Selvom du ikke kan finde rindende vand i naturen, så har du din håndsprit med, så du kan vaske dine hænder.

Håndvask er vigtig

Du er sikkert godt klar over, hvor vigtigt det er, at du vasker dine hænder. I dagligdagen, når du er hjemme og på arbejde, er det ikke noget problem. Der er håndvaske med rindende vand flere steder. Det er der bare ikke ude i naturen. Derfor er det smart lige at have en håndsprit med, når du tager på tur.

Er du på en længere tur, kan det være, at du skal lade vandet på et tidspunkt. Så kan du vaske hænderne bagefter. Når du på et tidspunkt skal spise din medbragte mad, kan du lige spritte hænderne igen, så du kan spise uden bekymring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *