Det skal være naturligt at leve uden bakterier

pp15

Vi lever lige nu i en tid, hvor fokus på at blive fri for bakterier, idet det er den sundeste og mest naturlige vej til et godt helbred, hvor man ikke skal kæmpe med diverse former for gener og andre former for sygdomme, der blandt andet kan have fatale konsekvenser. Derfor skal det gøres til en naturlig del af vores hverdag at blive mere renlige og dermed også have fokus på netop hygiejne – og her tænkes der ikke på flere varme bade, renere tøj eller hårvask, men derimod den bakteriebekæmpelse, der kan forekomme blandt andet via håndsprit og et øget fokus på den måde, vi omgås andre mennesker på.

Sådan får du en naturlig håndsprit

Derfor skal det være en naturlig del af ens hverdag – hvad end man er på job eller i eget hjem at have en håndsprit stående, som der kan benyttes på alle tider af døgnet. Det kan for eksempel være, når man kommer hjem efter en lang dag, inden man møder på arbejde og sætter sig på sin plads, inden man påbegynder madlavning, efter man har handlet ind eller… Det er noget, der skal bruges på alle tidspunker for på den måde at forhindre, at der spredes bakterier. Og derfor bør du tage et kig online på de forskellige former for naturlig håndsprit. Du bør nemlig også undgå de usunde følger, der kan følge med den meget afspritning, hvis håndspritten er fyldt med blandt andet parfume og andre former for skadelige stoffer, der på sigt kan tørre dine hænder ud og give dig generende eksem. 

De naturlige ingredienser er bedre for din hund

Og det er også noget, der er bedre, hvis for eksempel du har husdyr som en hund. Det vil nemlig heller ikke være sundt at klappe den, mens den ligger blødt og behagligt i sin hundeseng med de våde hænder fyldt med håndsprit, hvis ikke der er tale om en naturlig løsning. Derudover vil det heller ikke være behageligt for hunden, hvis dine hænder er ru som sandpapir, og det rent faktisk måske også gør ondt på dig at give din hund en ordentlig klappe-tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *