Har du en fantasi om sex i det fri? Guide til at at have sex på stranden

pp15

Alle mennesker har forskellige fantasier og drømme om sex. Det er helt normalt. Mange synes, sex i naturen er frækt og er noget, de gerne vil prøve at udleve med deres partner. Hvis I begge har lyst til at prøve sex i naturen så husk at læse op på reglerne om det inden. Der kan være love og regler, I skal tage højde for, der hvor I har lyst til at være. 

Som hovedregel er det dog lovligt at have sex offentligt i Danmark, så længe det ikke generer andre. 

par_på_stranden

Sex på stranden

Sex på stranden – på sandet eller i vandet? 

  • Fordele: Sex på stranden er både romantisk og frækt. Det er nok det sted, de fleste drømmer om at have sex i det fri. Det er også fuldt forståeligt. Sex under åben stjernehimmel, til lyden af det brusende hav og din partners åndedrag. Sats på at sove på stranden og gøre det om natten, så I har stranden for jer selv. Drømmer I om at gøre det om dagen, så kan I vælge at gøre det i vandet. Der er det nemmere ikke at blive opdaget. 
  • Ulemper: I kan risikere at få sand uheldige steder. Sørg derfor for at have godt med tæpper eller håndklæder med, som I kan ligge på. Sand på kønsdelene ved sex er nemlig yderst ubehageligt. En ulempe ved at gøre det i vandet er, at saltvand heller ikke fungere vildt godt som smørelse. Husk derfor en god glidecreme. 
Kvinde_havet

Øvelse hjemmefra?  

Nogle springer direkte ud i nye ting og andre foretrækker at øve sig hjemme fra. Begge dele er lige fint. Hvis du foretrækker at øve dig hjemmefra, kan du vælge, at se videoer med porno på stranden hjemmefra. Herfra kan I hente inspiration, så I ved, hvad I selv skal gøre, når det er jer, der tager på stranden. Herfra er der bare at sige rigtig god fornøjelse – husk at nyd det til fulde.

kvinde_løber_på_stranden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *