Gør haven klar til brug

pp15

Har du en have, så er du heldig. Du har mulighed for at opleve naturen uden at forlade dit hjem. Du kan få outdoor oplevelser lige uden for din dør. Der ligger timevis af naturoplevelser og bare venter på dig.

Får du ikke udnyttet din have ret meget? Så handler det måske om, at der ikke er gjort noget ud af den. Når du går i haven, er du stadig hjemme. Du forventer stadig en vis portion luksus. Du er ikke på tur med telt og naturen som toilet. Du er hjemme. Så gør din have klar til brug med lidt luksus. Lav en lækker terrasse, og få sat noget lys op.

Lys i haven

Vil du gerne tilbringe flere timer i haven, så må du gøre den mere tilgængelig. Du går ikke derud om aftenen, fordi det er blevet mørkt. Det kan du gøre noget ved.

Få en elektriker Sjælland til at komme og sætte noget udendørs lys op for dig. Måske vil du i samme omgang gerne have en udendørs stikkontakt? Så kan du tage elektriske apparater med udenfor. Du kan tænde lyset og sidde om aftenen og hygge.

brug_natur

Hygge på terrassen

Du kan få elektrikeren til at sætte lyset op ved din terrasse. Har du ikke sådan en, så kan du få lavet en først. En terrasse giver en udvidelse til dit hjem. Den gør det større og tilføjer et uderum. Med en terrasse kan du gå udenfor, men stadig have fast grund under fødderne og møbler omkring dig. Det er en behagelig mellemting, der kan lokke dig udenfor.

Med lys på terrassen kan du sidde derude og spise alle dine måltider. Du kan sidde udenfor om aftenen og nyde naturen i stedet for at streame.

Byg et shelter

Med en terrasse bliver du lokket lidt mere ud. Med udendørs lys er din have lidt mere tilgængelig flere timer i døgnet. Med hvad med at tilbringe hele døgnet udenfor? Hvad med at sove udenfor?

Du kan leve outdoor livet derhjemme og sove i et shelter. Få bygget et i din egen have, og så har du en fast soveplads ude under stjernerne. Her kan du overnatte og få den gode søvn, som den friske luft giver.

Et shelter kan du muligvis bygge selv, ligesom du kan anlægge terrassen selv. Skal du have lys sat op, får du brug for en elektriker. Men så er du også klar til at være udenfor det meste af hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *