Nyd naturen sammen

pp15

Hvis der er én ting, der kan være skøn at dele sammen så er det naturen. Uanset om man er et par, venner, fremmede eller har en anden relation så kan naturen binde en sammen. Det er nemlig den der i sin enkelthed binder os sammen da det er den vi kommer fra. At stå med et andet menneske og nyde en solnedgang eller en smuk lyd fra en fugl kan være noget af det dejligste og mest afslappende man overhovedet kan forestille sig. Derfor er det oplagt, at man tager ud i naturen hvis man er urolig, ked af det eller på anden måde har brug for at få opladet batterierne. Tager man med sin partner til parterapi Roskilde kan det sagtens være, at man får brug for at tage ud i naturen efterfølgende. For faktisk kan det være et af de steder, hvor man kan være sig selv. Det er dermed et af de steder, hvor man kommer frem til de gode og lange snakke. Man skal tage alt det med, som man har lært til de sessioner man har været. Parterapeuten kan man måske endda give nogle konkrete redskaber man kan tage med. Selvom det kan virke fjollet i starten vil man hurtigt finde ud af, at det virker. Det kan være nogle banale spørgsmål, som kan gøre, at man får snakket lidt mere sammen end man ellers har gjort.

Flotte planter

Tag på en længere tur og nyd hinanden

Der hvor det ofte går galt for mennesker er når der går hverdag i den. Når det hele handler om vasketøj og madlavning kan det være meget svært at kunne huske hvorfor man forelskede sig i den anden part. Man glemmer helt at give hinanden komplimenter og på et tidspunkt når man måske endda til et punkt, hvor man tager hinanden for givet. Det er en skam da det er noget af det, som gør, at et forhold kan forsvinde helt. 

Idet man oplever, at der er problemer i ens parforhold bør man snakke om det. Der hvor det går galt for rigtig mange par er når man ikke får snakket om de problemer man har. Man går rundt og har nogle tanker for sig selv og det er aldrig konstruktivt. Man bør med det samme tage en snak selvom man godt kan se, at det ikke bliver en sjov snak at tage. Man vil for det meste komme ud på den anden side og finde ud af, at man har det fint. Der er dog også andre ting man kan gøre sammen, som kan være med til at udvikle forholdet.

Bjergtoppe

Gør ting I nyder med hinanden

Mange glemmer helt at gøre ting med hinanden, som ikke har praktisk karakter. Især hvis man har børn kan det være svært at prioritere, at man også skal se hinanden. En af de ting man måske har nydt at gøre tidligere er at dyrke yoga. At dyrke yoga sammen er noget af det skønneste man kan forestille sig. Modsat den lange snak, snakker man slet ikke til yoga. Man nyder hinanden som to væsener i to kroppe. 

Hvis man vil komme endnu tættere på hinanden kan man også dyrke akroyoga. Det kan være en af de ting, som gør, at man kommer tættere på hinanden på en måde, hvor man skal stole på hinanden. For i akroyoga er tilliden meget stor del af øvelsen. Man skal have tillid til, at den anden kan bære en. Man skal også have tillid til, at den anden ikke griner af en selvom man har svært ved at gøre det. Når man har lært nogle forskellige stillinger kan man også gå hjem og øve. Så er der intet pres da der ikke er andre der kigger på en. Det kan gøre, at man får det endnu sjovere og på den måde nyder hinandens selskab rigtig meget. Det gør også, at man ikke sammenligner sig selv med andre, hvilket kan være en giftig ting at gøre da det aldrig er konstruktivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *