Gode tips til den skønne familietur i naturen

pp15

Der kan være mange gode grunde til at tage familien med på en tur i det fri. Den primære er, at det er utrolig hyggeligt. Her kan man komme lidt væk fra den ellers hurtige hverdag og få sig noget familietid. Det kan være værdifuldt for alle. Artiklen her fortæller lidt mere om, hvorfor det kan være en god idé, og hvad man bør huske, når man tager i naturen.

mad

Skovtur med picnic og hygge

Hvis man som familie leder efter en ny weekendaktivitet, så kan det være godt at finde ud af, om skovture er noget, som alle kan komme til at elske. Det kan være en skøn og hyggelig aktivitet at have kørende som familie. Hvis man pakker nogle tæpper og kurve med mad og drikke, så er det bare at starte en gåtur i det fri. Er man mere frisk, kan man da også pakke telte og overnatte. Hvis man har lidt underholdning med, så bliver det en skøn tid, hvor der dannes stærke bånd blandt familiemedlemmerne. Det er godt at huske solbriller, servietter og lidt ting til at imødekomme myg. Det kan også være godt at anskaffe sig en køletaske. Har man fundet et godt spot hjemmefra, så er det bare at tage afsted.

baby

Ting, der er værd at huske

Der er desuden visse ting, der er gode at have med i baghovedet, når man tager på udflugt. Man bør for eksempel huske ikke at svine de naturlige omgivelser til. Det vil sige, at man tager sit skrald med til nærmeste skraldespand, hvis der ikke er en nær. Man smider ikke cigaretskodder. Det er svært skadende for natur- og dyrelivet. Man kan mere roligt have en elektronisk cigaret med. Har man i sinde at befinde sig meget i skoven, så kan det være en god anledning til at skifte til alternativet allerede nu. Der kan være regler i led med hundeskove og lignende. Det er vigtigt, at man er opmærksom på eventuel skiltning om gangstier. Har man hund med, som ikke er vant til skoven, så er det en god idé at have en lang snor med. Den kan man skille sig af med, når tilbagekald i skoven er nær perfekt.

 

pige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.