Glidecreme – fordele og ulemper

pp15

Noget så simpelt som en smule glidecreme kan være med til gøre sex langt behageligt for begge parter, og ikke mindst gøre oplevelsen af at bruge kondomer mere behagelig, sikker og nemmere. Når dette så er sagt, så er det dog ikke slags glidecreme der vil passe til alle mennesker og formål. Læs derfor videre her, hvor du kan lære mere om fordelene og ulemperne ved de 3 forskellige slags glidecreme.

Vandbaseret glidecreme – fordele og ulemper

Den helt store fordel  ved vandbaseret glidecreme er, at den stort set kan købes overalt. Vandbaseret glidecreme er nemlig langt den mest almindelige og naturlige type glidecreme. Denne glidecreme er nemlig nem at anvende, og det kræver blot en smule vand og sæbe at vaske af. men hvor der er fordele, så er der selvfølgelig også ulemper. Den største ulempe ved at vælge vandbaseret glidecreme er, at den forholdsvist hurtigt fordamper – hvilket kan kræve at man er nødt til at påføre den mere mere end én gang. Når dette så er sagt, så er den dog stadig et rigtig god løsning hvis man f.eks. lider af tørhed eller ubehag under samlejet.

Anbefalede vandbaserede glidecremer:  Astroglide Gel Glidecreme, Aquaglide Glidecreme med Smag.

Silikonebaseret glidecreme – fordele og ulemper

Fordelen ved at vælge silikonebaseret glidecreme er at den helt klart er den glatteste type glidecreme på markedet, og dermed nok også den mest alsidige. Silikonen gør nemlig, at denne glidecreme ikke vil fordampe nær så let som f.eks. vandbaseret glidecreme. Denne type glidecreme indeholder typisk også mindre glycerin, hvilket kan fremkalde allergiske reaktioner hos nogle få mennesker. Eneste ulempe ved silikonebaseret glidecreme er, at de har en tendens til at størkne på kroppen eller ens voksenlegetøj, hvis man ikke er omhyggelig med at vaske dem ordentligt af.

intimitet

Eksempler på silikonebaseret glidecreme: Astroglide X, Bodyfun Silicone Glide All-in-One Glidecreme.

Oliebaseret glidecreme – fordele og ulemper

Den sidste type glidecreme er også den mindst almindelige. Dog har oliebaseret glidecreme den helt store fordel, at den er særdeles velegnet til folk der lider af allergier. Dette skyldes nemlig de typisk færre tilsætningsstoffer. Desuden vil denne glidecreme også holde længere end både silikone- og oliebaseret glidecreme. Den helt store ulempe er dog, at du ikke kan bruge oliebaseret glidecreme sammen med kondomer, idet olien opløser latexen i kondomet. Eksempler på oliebaseret glidecreme: Astroglide O Økologisk Oliebaseret Glidecreme.Så der har det. Hvilken glidecreme tror du passer bedst til netop dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *