Gaveidéer til forældrene, der elsker udeliv og natur

pp15

Der kan være mange anledninger til at give dine forældre en gave. Det kan være fødselsdage, bryllupsdag, jul, jubilæum eller andet. Det kan også være, at du bare har lyst til at give lidt tilbage.

Dine forældre har gjort meget for dig. Om du så lige nu er 15 eller 45, så har dine forældre arbejdet hårdt for at skabe det liv for dig, som du har nu. Det er meget muligt, at de stadig arbejder på at skabe et bedre liv for dig.

Med alt det, dine forældre har gjort og stadig gør for dig, så kan du godt give dem en gave. Der er så mange anledninger, så der sikkert snart dukker en op. Ellers kan du bare give dem en jeg-elsker-jer-gave.

Picnic

Naturens gaver

Vi kan her på siden kun anbefale dig at give dem en gave fra naturen. Der er mange muligheder. Naturen byder på mange gaver, som vi bare kan tage og nyde.

Du kan fx plukke en buket blomster til din mor. De må gerne være vilde. En buket med blandede vilde blomster kan være rigtig smuk.

En anden mulighed er at gå ud i naturens store spisekammer og hente noget, du kan bruge. Så kan du fx give dine forældre en portion hjemmelavet ramsløgspesto, brændenældebrød eller kryddersnaps. Det vil give dem dobbelt glæde at få noget, der kommer fra den smukke, danske natur og noget, du selv har lavet til dem.

Din gave kan også være en oplevelse i naturen. Du kan arrangere en picnic eller en vandretur. Du kan også sørge for telt og andet udstyr til dem og sende dem på weekend i naturen.

En gave til både mor og far

Naturgaver er dejlige at få. Er dine forældre ikke så store naturelskere, eller vil du gerne give dem noget mere, så er der heldigvis også andre muligheder. Du kan jo fx sende en ekstra gave med dem på deres picnic. Så kan de åbne den sammen og glædes sammen.

En gave til forældrene kan være mange ting. Overvej, hvad de godt kan lide. Tænk også på, hvad de har brug for. Det behøver ikke at være noget, de er klar over, at de har brug for. Hvis du kan se et behov, som de ikke selv kan se, skal du tage fat i det.

Har de en travl hverdag, kan det være godt at komme lidt væk. Mangler de en fælles aktivitet, så kan du give dem sådan en. Er de glade for design, kan du finde noget specielt. Der er også mange smarte gadgets, der kan gøre hverdagen både nemmere og sjovere. Mulighederne er mange.

Buket af vilde blomster

En gave til far

Har du brug for en gave kun til din far, fx til fars dag, så skal du gøre det samme. Overvej, hvad han godt kan lide og eventuelt kunne have brug for. Hvis du kan finde på noget, som han ikke var klar over, at han lige stod og manglede, så har du ramt plet. En uventet gave er nemlig den største overraskelse. Og en gave, der kan bruges, skuffer ikke.

Kan din far godt lide at grille, kan du give ham et sæt grilludstyr eller et lækkert, maskulint forklæde.

Er han interesseret i biler, vil han sikkert blive glad for en smart gadget, som han nemt kan vaske bilen med.

Kan han lide en god drink, så kan du finde en kvalitetswhisky til ham. Den kan du også selv komme til at smage, hvis du er heldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *