For træt til naturen? Prøv en bideskinne

pp15

Svært ved at sove om natten? Hvis alt andet har slået fejl, er det måske tid til at overveje bideskinner. Se det store udvalg af bideskinner online, hvis det lyder som noget for dig

Har du prøvet alt og er stadigvæk søvnløs?

Flere og flere af os, får problemer med at sove om natten. Dette kan skyldes mange ting, som stress eller den bippende telefon. Prøv at reducere dit skærm-forbrug, således at den sidste time, inden du skal sove, er fuldstændig skærm fri. Hvis dette stadigvæk ikke virker, kan der være at tiden er kommet til en bideskinne. Men hvad er en bideskinne? kan man spise det? Ikke helt nøjagtigt, herunder er nærmere info om hvad en bideskinne er.

tandlæge

Et middel til dig med søvnbesvær 

Vågner du om morgenen, efter en halvhjertet søvn? Har du spændinger i nakken og ondt i kæberne? Så skærer du højst sandsynligt tænder, når du sover. At skære tænder, nedslider emaljen, og er yderst anstrengende for kroppen at gøre, da den er noget af det hårdeste vi har i kroppen. At bide tænder kan give anledning til mange, dyre, besøg hos tandlægen, så få fat i en bideskinne straks. Det er kun ét, billigt, besøg. 

En anden god ide til at blive naturligt træt er at læse nyheder. Du kan blandt andet læse nyheder ved at klikke her. 

Hvad består en bideskinne af?

Selvom en bideskinne ikke nødvendigvis er det mest sexede at putte i munden, kan den altså spare dig for mange ærgerlige besøg hos tandlægen. Inden du vælger en bideskinne, bør du også vide, hvad en bideskinne helt præcist er. En bideskinne består af et hårdt stykke plastik, EVA-plast, og sættes på dine tænder, så du bliver forhindret i at bide tænder, eller tygge hårdt ned.

tandpasta

Hvilken bideskinne bør du vælge?

Dette er fuldstændig op til dig, det er et spørgsmål om præference. Selve bideskinnen kan du købe flere steder, men er bedst givet ud hos en autoriseret tandlæge. Med internettet, er det blevet muligt at bestille en hjem fra udlandet, særligt USA tilbyder store udvalg af bideskinner. Det er dog både dyrt, og dårligt for klimaet. Hvis du køber din bideskinne hos din tandlæge, kan du reducere prisen drastisk. Hos tandlægen har du også mulighed for at få skinnen justeres og tilpasset, professionelt.  

Hvordan bruges en bideskinne?

Selve den udøvende del af benskinne-processen, er ganske ligetil. Benskinnen tages i munden, efter tandbørstning, og tages ud når du vågner. Det er vigtigt at du skyller din mund, inden du tager benskinnen i, da der helst ikke må komme tandpasta på skinnen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *