Find legetøj til hunden i naturen

pp15

Der findes mange naturskønne områder i verden, og du kan med sikkerhed finde en flot og naturlig legeplads til hunden. Det kan være svært at forny sig, og måske føler du, at aktiviteterne med hunden er begyndt at blive meget ensformige. Naturen byder på meget sjovt og finurligt legetøj til hunden, som den nysgerrigt kan undersøge. Det handler bare om at være kreativ og slippe fantasien løs. Hvis du mangler ideer til legetøj i naturen, kan du få inspiration her på siden.

Naturligt apporteringslegetøj

Det er vigtigt at menneskets bedste ven bliver aktiveret hver eneste dag. Det kan være, at du leder efter nyt legetøj til hunde. Måske har du svært ved at finde på nye lege med hunden. Der findes dog meget forskelligt legetøj i naturen. Her kan du både finde store og små pinde, som kan bruges til den klassiske apporteringsleg. Det kan være en god måde at aktivere din hund på i dagligdagen, og du behøver ikke at købe legetøj i dyre domme for at glæde hunden.

Når du skal lære hunden at hente pinden, er det en god idé at have mange godbidder på dig. Det er vigtigt, at du belønner hunden, hver eneste gang den gør, hvad du beder den om. Du kan lære hunden at vente med at løbe efter pinden, til du siger, at den må løbe. Jo flere gange du gentager øvelsen, jo bedre bliver hunden. I sidste ende skal hunden kunne sidde pænt og vente, til du giver den tegn til at løbe efter pinden. Denne apporteringsleg kan give mange sjove og fysiske timer i naturskønne omgivelser.

hunde

Havet som legekammerat

Nogle hunde er vilde med vand og bliver helt legesyge, når de får lov til at boltre sig i havets bølger. Du kan derfor bruge havet som legekammerat. Hunden kan få meget sjov til at gå med at lege i vandkanten. Hvis du finder en pind, kan du også lege apporteringsleg med hunden i vandet. Du kaster pinden, og den legesyge hund løber med høj fart ud i vandet for at hente pinden.

Hvis hunden elsker synet af vand, kan du tage den med til forskellige strande. På den måde får både du og hunden lov til at opleve nye og naturskønne omgivelser. Det kan endda være, at du lærer nye områder at kende.

Forhindringsbaner i naturen

Hvis du virkelig vil aktivere hunden, kan du lave en forhindringsbane ude i naturen. Du behøver altså ikke at investere i det helt dyre agilityudstyr, da du kan finde redskaber i naturen. Du kan bruge en væltet træstamme som en balancebom til hunden. Store sten kan placeres på en lang række med stort mellemrum, så hunden kan løbe slalom mellem stenene.

Når du skal lave en forhindringsbane, skal du bruge naturen på en kreativ måde. En forhindringsbane behøver ikke at koste en formue, men det kræver, at fantasien får frit spil. Hunden får både udfordret balancen, koordinationen og fysikken, når den kaster sig ud i forhindringerne. Desuden bliver du også udfordret, når du skal lave en sjov forhindringsbane i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *