Få taget graviditetsbilleder i naturen

pp15

Der er rigtig mange gravide kvinder, som vælger, at de skal have taget nogle billeder, mens de er gravide, da det for de flestes vedkommende er noget, som man nok ikke kommer til at opleve så mange gange, og så er det bare smukt og fantastisk, hvad der sker med kvindekroppen i løbet af en graviditet. 

Men hvis du gerne vil have taget sådan nogle billeder, har du så overvejet, om de da ikke skal tages i naturen i stedet for i et lille studie? Det er i hvert fald mere storslået. Få mere inspiration til det herunder.

Fødslen er i sig selv naturlig

Den første grund til at man kan overveje naturen, når man skal have taget graviditetsbilleder, er, at fødsel og graviditet i sig selv er noget af det mest naturlige, der findes. Derfor kan man på en eller anden måde dyrke det i billedet ved at komme ud i det blå.

Derudover skal et billede af dig som gravid også gerne udtrykke, at din krop rent faktisk skaber liv, og derfor vil det også være langt mere storslået at komme ud i den smukke og lyse natur, end at sidde inde i et mørkt studie og få taget billedet. Det er selvfølgelig en smagssag, men det har bestemt sine fordele at komme udenfor.

Så mange skønne steder

Hvis du gerne vil have taget dit billede ude i naturen, så har du også en masse forskellige steder at vælge imellem. Bare i Danmark er der enormt mange flotte naturområder, det kunne eksempelvis være skov eller strand, hvor du kan få taget nogle helt fantastiske billeder af din flotte mave, som har et menneskeliv indeni sig. Så tænk over, hvilke naturområder der siger dig mest og vælg et ud fra det.

Kontakt en professionel fotograf

Når du har fundet en god lokation og er kommet til beslutningen om, at billedet skal tages udenfor, så er det faktisk så simpelt, at du bare skal have fat i fotograf, som har helt styr på Gravid fotografering. Fotografen kan måske også hjælpe lidt med at finde et godt naturområde, hvor der er godt lys, og hvor man med sikkerhed vil kunne tage en masse gode billeder. På den måde vil du altid kunne se tilbage på din tid som gravid og de vilde ting, der skete med din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *