Drømmer du om at opleve ny og anderledes natur?

pp15

Natur er ikke bare natur. Naturen er unik over alt. Se bare på vores eget lille land, hvor naturen i Skagen er præget af siv, sand og klitter, hvorimod den i Midtjylland er meget præget af frodige marker og skove. Vil du gerne have nogle helt nye naturoplevelser, så kan du prøve at kigge uden for landets grænser. Du finder utrolig smuk natur i både vores nabolande og landene længere væk. 

Natur og rismarker

Forskellige naturoplevelser

Tager du til Norge vil du kunne opleve nogle helt fantastiske fjelde og smukke skove. Tager du til Island, vil du blive mødt af brede vidder med fri natur og smukke bakker samt naturligvis deres unikke islandske vildheste. Er du ikke særlig kuldskær, an du tage en tur til Grønland, hvor der ikke er særlig tæt befolkningstilvækst, og hvor du finder is og sne så langt øjet rækker. I Thailand finder du en ekstrem frodig natur på grund af klimaet, og du vil kunne opleve de mange rismarker. Du kan også tage en tur til Afrika og opleve den vilde jungle, hvis du har mod på det.

Fif til rejsen

Når du skal rejse udenlands, så skal du være meget opmærksom på, om der er nogle vacciner, du bør få, inden du tager afsted. Det er også vigtigt at sætte sig godt og grundigt ind i det pågældende lands lovgivning, så du ikke risikerer utilsigtet at bryde loven. 

Finansiér din rejse

En ulempe ved en naturoplevelse i udlandet i forhold til Danmark er, at det kommer til at koste flere penge. Desto længere væk du skal, desto dyrere er rejsen også. Det er derfor billigere at tage en tur til Norge end at tage til Afrika. Til gengæld kan kost og logi være billigere i et land længere væk fra EU. Uanset hvad, så skal der nogle penge på bordet. Og det er en god idé at have en god buffer, så du er sikker på, at du ikke løber tør for penge og derved pludselig får problemer. 

Har du bestilt en rejse i god tid og ikke har nået at spare et tilpas beløb op, så du kan have en buffer også, så kan det være en idé at låne nogle penge online. Det er bedre at få lidt omkostninger på et lille lån, end det er at risikere at stå nede i Afrika og mangle penge til transport, mad eller måske flyrejsen hjem – for så er der pludselig langt hjem!

Penge til rejsen

Der findes flere forskellige typer af online lån. Du kan tage:

  • Et lån med faste afdrag
  • Et lån, hvor du selv har indflydelse på størrelsen af de månedlige afdrag
  • Gratis lån
  • Online kassekredit

De to billigste lån er kassekreditten og de gratis lån. Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men du kan faktisk få gratis lån online. Det er typisk et mindre lån, hvor du ikke skal betale noget, hvis du betaler det tilbage hurtigt. Det vil jo være perfekt, hvis du tager det dagen inden du rejser og betaler det tilbage, når du kommer hjem igen eller får løn næste gang. Du kan også vælge en kassekredit, hvor du ikke skal betale noget, med mindre du trækker på den. Denne er god som sikkerhedsnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *