Få plads til at dit udstyr

pp15

Alle nyder naturen på forskellige måder. Nogle har det fint med bare at gå en tur i den fra tid til anden. Andre er meget mere opsatte på at leve og ånde i naturen. De vandrer lange ture i naturen, de sover over åben himmel og laver mad over bål, og den slags kræver ofte en stor mængde udstyr. 

Hvis du er en del af den sidstnævnte gruppe, vil du uden tvivl kunne nikke genkendende til den mænge af såkaldt outdoor udstyr, der med garanti ligger et eller andet sted i dit hjem lige nu. For mange udvikler det sig nemlig til mere end en hobby. Det er en egentlig livsstil, og godt udstyr er en central del af netop den livsstil. Du vil sikkert også kunne nikke genkendende til den kilden i fingrene, der opstår, når et nyt produkt bliver lanceret. Et produkt du bare må eje, fordi det er perfekt egnet til det helt rigtige.

 

Kvalitet over kvantitet

Når det kommer til udendørsliv, spiller udstyrets kvalitet dog langt over udstyrets kvantitet, og det er vigtigt at huske. Selv når det kribler i en efter at købe mere. Har du allerede en stor samling af udstyr til udendørslivet, er der faktisk langt større chance for, at du skal sortere ud i det udstyr du allerede har, så du kun står tilbage med det, du rent faktisk bruger. Hvis du kun bruger et stykke udstyr meget sjældent eller slet ikke, så bør du gemme det væk. Udendørslivet handler trods alt om at være praktisk anlagt, og om at have præcis det man skal bruge og ikke mere.

Gør det nemt tilgængeligt

Når du endelig har fundet den hårde kerne af din udstyrssamling, så handler det om at gøre denne nemmest muligt tilgængelig samt nem at overskue, og det kan gøres på mange måder. Særligt nogle af de mindre genstande kunne for eksempel godt nyde godt af at blive hængt op med magneter eller lignende, så de er lige i øjenhøjde og er nemme at finde, når du skal ud på en hurtig vildmarkstur. Du kan klikke her for at se nogle af de mange muligheder du har for at gøre netop det.

Det vigtigste er dog, at dine ting er let overskuelige. De behøver ikke at være gemt væk i en kasse eller i et hjørne. Dit udstyr er trods alt en ret vigtig del af fortællingen om dig, og der er lige netop den slags, som et hjem bør indeholde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *