Få hjælp til din virksomheds markedsføring og få mere tid til dine hobbyer

pp15

Det kan være et stort arbejde at drive virksomhed og det tager ofte meget af ens tid. Ikke alene er der produktionsaktiviteter, men der er også en masse afledte aktiviteter som der ikke direkte tjenes penge på. Dette er opgaver som fx bogføring, markedsføring m.m. Markedsføring er en stor del af det at drive virksomhed, som kan forenkles med den rette hjælp. Det kan være en god investering at få hjælp til markedsføringen, hvis det ikke er din virksomheds kerneopgave. Det vil frigive ressourcer som du som virksomhedsejer kan anvende andetsteds, fx på dine hobbyer, som ligeledes skal plejes for at vinde energi og gå-på-mod i virksomheden i dagligdagen. Læs mere nedenfor. 

business notesbog

Outsourcing giver mere tid til kerneopgaver og fritid 

De opgaver i virksomheden der ikke direkte tilfører virksomheden værdi, bør outsources. På denne måde kan du bruge mere tid på kerneopgaverne i virksomheden og koncentrere dig om at tjene penge, mens en anden virksomhed, der har markedsføring som kerneopgave, kan koncentrere sig om dette. På denne måde får du frigivet tid, som du kan bruge på noget andet. Fritiden må ikke undervurderes, da det er her du som virksomhedsejer skal samle energi og lade op til en ny dag. Det er ligeledes her du skal hente inspiration og reflektere. Nogle kan lide at afreagere ved en boksepude, eller med skydning med luftgevær. Andre kan lide at løbe en tur eller læne sig tilbage i sofaen med en bog. Uanset hvilken hobby du mest er til, vil outsourcing af den store markedsføringsopgave frigive tid til dig selv, som du kan bruge som du vil. 

Business graf

Markedsføringshjælpen er en investering 

Produkter og tjenesteydelser sælger ikke sig selv, uanset hvor gode de er. Folk skal gøres opmærksomme og vedholdes og derfor er markedsføring en vedvarende proces. Du ser fx at de allerstørste brands i verden bliver ved med at reklamere, for at forblive i forbrugernes bevidsthed og bore sig ind i nye kunder og markeder. Et produkt eller en tjenesteydelse bliver ikke solgt, hvis ingen ved at det eksisterer. Derfor er markedsføring i sig selv en investering i et fremtidigt salg. Markedsføringshjælpen er ligeledes en investering, fordi du henter hjælp fra professionelle der ved hvad der virker bedst og dermed potentielt kan optimere markedsføringen på en bedre måde end du selv vil kunne. Det vil ligeledes kunne spare din virksomhed for unødige midler og reklame der ikke batter noget. Selvom du betaler for hjælpen, vil du få det ønskede resultat og hjælpen vil også kunne betale sig selv hjem, fordi den er målrettet de helt rigtige segmenter. Så ikke alene vinder du tid til at dyrke dine hobbyer og generelt får mere fritid, du kan ligeledes fokusere mere tid på kerneopgaverne samt profitmaksimere i virksomheden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *