Verdens sejeste maling

pp15

Hvis du vil male et beton- eller industrigulv, er det bedst at bruge en epoxy lak. Epoxy er syntetisk harpiks og maling der er baseret på epoxy er den sejeste lak der findes. Det er 2 komponent lak, som kræver en hærder. Men den er nemt at bruge. Moderne epoxy lak er nu også vandbaseret, så du slipper for skrappe og giftige løsningsmidler. Så længe lakken ikke er hård er den vandopløselig. Når den først er hærdet ud er den ekstrem slidstærk og modstandsdygtig mod både syrer og baser. 

Derfor bruges epoxy lak først og fremmest til industri- og værkstedsgulve. Du kan påføre lakken direkte på beton, eller som afslutning ovenpå en epoxy maling. Du kan også bruge epoxy lak på andre materialer, som træ og metal. Epoxy lak vil altid give dig den sejeste og mest slidstærke overfladebehandling.

Rutsjefast gulv med epoxy sand

Epoxy lak giver en glat overflade. Det er ikke altid hvad du ønsker med et gulv. Når du har brug for en skridsikker overflade på dit gulv, kan du blande sand i epoxy lakken. Det er en speciel epoxy sand, der binder godt med lakken. Du kan også få farvede flager, som blandes med lakken. Det giver et mønster, så gulvet ikke virker kedeligt ensfarvet. 

Seje yogabukser til seje øvelser

Apropos ”sej”: seje udfordringer kræver seje redskaber. Der findes næsten ikke fysiske øvelser der er sejere end yoga. En erfaren yoga udøver kan få det til at se let og graciøst ud. Man tag ikke fejl, det kræver mange års øvelse og en del sved og udholdenhed at komme så langt. Yoga øvelser kræver det ypperste af kroppen. De fleste yoga øvelser er designet til at flytte kroppens fysiske grænser. Også dine psykiske og mentale grænser bliver udfordret. 

Den slags sej motion kræver også sit af tøjet. Yoga tøj skal være mindst så fleksibel end lemmene. Det skal kunne strække sig og følge med kroppen uden at tage skade. Især bukserne bliver udfordret. Yoga bukser må ikke hindre dig i dine bevægelser og skal bevare formen igennem mange hårde stræk.

Det er også vigtigt at yoga bukser har en høj talje. Kun yoga bukser med høj talje kan holde sig på hoften igennem de udfordrende øvelser.  

solnedgang

Dyrk yoga ude i naturen

Yoga er sund for krop og ånd. At dyrke yoga i et lukket rum med mange andre mennesker kan være nødvendig. Men luften i disse rum er altid genbrugt. 

Den bedste måde at dyrke yoga på, er ude i naturen. Når du lærer yoga, lærer du også vejtrækningsøvelser. Yoga-vejrtrækning hjælper med at berige dine muskler med ilt. Så fungerer alt bedre. Også hjernen får godt af ilt. Og ilt finder du mest ude i naturen, i den friske luft. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *