En fisketur på søen er en fantastisk måde at nyde naturen på

pp15

Der er ikke noget bedre end at pakke en god madpakke, et par øl og en fiskestang, og så ellers bare sætte sig ud på molen eller ud i en lille fiskerbåd mellem grønne træer og blankt vand.

At mærke den lette brise, lytte til naturens lyde og dufte skovbunden er noget, der kan give en rigtig lykkefølelse, og derfor skal fisketuren også have det bedste fiskeudstyr, du kan finde.

Det helt rigtige udstyr til fisketuren

Det er netop sådan, at når du har det helt rigtige grej til fisketuren, så bliver turen også bedre. Så er der ikke så mange problemer, og det hele vil fungere nemt og trygt for dig, når du er ude på søen.

Fisketuren er måske der, hvor du virkelig kan slappe af, fordi du sidder i nuet og tager hele oplevelsen ind, og det er derfor, at det helt rigtige grej vil gøre oplevelsen endnu bedre.

Sørg derfor for at anskaffe lige præcis den fiskestang og det fiskehjul til turen, som du har brug for. Der er nemlig forskel på, om du vil fange store eller små fisk, og det er netop noget du kan undersøge inden turen går til søen.

Beklædningen er på plads

Er du fiskeren, der står op eller sidder ned? Lige meget hvad, så er det også den korrekte påklædning, der gør, at turen bliver bare lidt bedre, for så behøver du ikke bekymre dig om sådanne ting undervejs.

Hvis du står i vandet, er det selvfølgelig en god idé at tage waders på, så du er sikret mod, at der ikke kommer vand inden for gummistøvlerne.

Derudover er det også en god idé at pakke en ekstra trøje, måske et par solbriller og en kasket i tilfælde af, at solen har tænkt sig at bage lige ned i hovedet på dig. Du skal stå der i mange timer, og derfor er det en rar måde at skærme sig på.

Sidst, men ikke mindst – der skal være styr på proviant

Det er næsten det vigtigste! At du har mad, vand og eventuelt nogle kolde øl med på turen. Man skal ikke gå sukkerkold eller stå og blive tørstig på halvvejen, så derfor er det en god idé at sørge for, at køletasken er pakket med god proviant.

Du kan med fordel pakke snacks, som kan stille den lille sult, der også dukker op i løbet af de mange timer med fiskestangen. Og så er der ikke så meget mere end at sørge for at nyde naturen, lydene og duftene. Det er en af de bedste ting ved at fange sin egen aftensmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *