Elsker dit barn at lave saltoer?

pp15

Har du et meget aktivt barn, der elsker at hoppe ned fra ting, lave saltoer på hoppepuder og alle de andre ting, der kan gøre forældre nervøse? Så er en airtrack det optimale for dig og dit barn!

cheerleading

Hvad er en air track?

En air track er en oppustelig madras, der fungerer som en springbane. Det kan være til gymnaster, springgymnaster, cheerleadere, folk der laver parkour osv. Måske går dit barn til en af disse sportsgrene, men kan i øjeblikket ikke møde op til fysisk træning. Det kan også være, at det er nemmere for barnet at lave noget af træningen derhjemme. Så kan det være en god investering at købe en air track, som kan sættes op i haven. 

Du kan nemlig godt lade air tracken ligge ude om natten, da de kan holde til det meste vejr. Du kan dog købe en presenning og ligge over den, så den ikke bliver for beskidt. Husk at rengøre den engang imellem.   

gymnastik

Kvaliteten skal være i top 

Det er vigtigt, at kvaliteten er i top for air tracken. De spring, du laver på en air track, kan nemt gå galt, hvis du ikke har det rigtige udstyr. En air track giver dit barn masser af mulighed for at boltre sig. Husk dog altid at tage jeres forholdsregler. Det er vigtigt at vide, hvad man laver, før man går i gang med at lave spring. 

Air tracken kan også sagtens bruges til at danse på, øve gymnastik og andre øvelser. 

Det er vigtigt at købe en air track lokalt, da du så er sikret god kvalitet. En air track er også dyr, og det er nemmere at få reklamation for en air track købt i Danmark. Du behøver ikke købe den dyreste air track, men pris og kvalitet hænger sammen.

Det er også vigtigt at tjekke tykkelsen, alt efter hvilke slags spring du skal lave. Jo tykkere den er, jo bedre er affjedringen. Du kan læse mere om at købe en air track på tilbud

Køb en air track og kom i gang med at lave sjove spring udendørs med dit barn. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *