Dyrk naturen på alle måder

pp15

Her på bloggen elsker vi virkelig naturen. Den er simpelthen det bedste sted på Jorden. Og heldigvis er den næsten over det hele. Man skal aldrig bevæge sig ret langt for at se en lille smule natur.

Elsker du også naturen? Så kan du dyrke den på alle måder. Du kan opholde dig i den, sove i den, vandre i den og ellers omgive dig med den på alle mulige måder.

Hvad med fx at finde noget fedt udstyr til at tage på en længere tur udendørs? Eller hvad med at tage naturen med indenfor og fylde dit hjem med planter? Og hvad med at tage naturen med dig overalt? – på dine hænder.

Fyld hjemmet med planter

Tag naturen med indenfor, og fyld dit hjem med planter. Der findes mange flotte typer potteplanter. Du kan også pynte dit hjem med smukke grene fra skoven og imponerende strandfund.

Planter har brug for sollys, så du skal sørge for, at de får det. Er der godt lys på dem, kan du også nyde dem bedre. Om aftenen, når det er mørkt, kan du ikke se dem så godt, hvis ikke du sørger for en anden slags lys på dem. Du kan pynte op med nogle flotte lamper, som får dine planter til at tage sig endnu bedre ud. Det vil virkelig give liv i dit hjem. Flotte lamper kan du helt sikkert finde et godt tilbud på, når det bliver Black Friday.

Tag naturen med dig

Planterne vil pynte godt i dit hjem. Men du vil ikke kunne nyde dem, når du tager ud. Vil du have noget natur med dig overalt, hvor du bevæger dig, skal du have det på dig. Du kan fx have det på dine negle.

gellack på dine negle, og dekorer dem med naturmotiver. Så har du naturen med dig overalt, og du skal bare kigge på dine hænder for at se den. Selv når du befinder dig i storbyen kan du kigge på træer, blomster, dyr og hvad du ellers maler på dine negle. Du skal aldrig savne naturen helt, fordi den er med dig – på dine negle og selvfølgelig også i dit hjerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *