Disse kreative aktiviteter kan du lave i naturen

pp15

Naturen byder på mange skønne aktiviteter. Du kan eksempelvis løbe en tur, hvis du gerne vil holde dig i form. Eller du kan ride en tur på en hest, hvis du har sådan en tilgængelig. Eller måske er du typen, som hellere bare vil sidde og nyde omgivelserne? Der er også mange kreative aktiviteter, som du måske ikke har skænket en tanke. Så kan du nemlig også stimulere hjernen, når du er ude for at udforske naturen. 

Hjerne

Brug hjernen i naturen

Hvordan bruger jeg hjernen i naturen, spørger du måske. Du kan eksempelvis tage et kryds og tværs hæfte med. Så kan du finde et roligt sted i naturen, hvor du kan sidde med dit hæfte. Se her og læs mere om alle de psykiske fordele ved at lave kryds og tværs. Når du tager et kryds og tværs hæfte med i naturen, får du både brugt kroppen og hjernen. Dette giver den perfekte kombination for dit helbred. Det er nemlig vigtigt, at vi mennesker både får brugt kroppen og hjernen på en almindelig dag. Så hvis du eksempelvis har et stillesiddende job foran computeren, er det vigtigt, at du bevæger dig når du kommer hjem. Ellers vil din krop nemlig ikke føle sig træt, og så kan det være svært at sove om natten.  

Kunstner

Vær kreativ med et staffeli 

Er kryds og tværs ikke din kop te? Så er der heldigvis et væld af kreative aktiviteter du kan lave i naturen. Du kan eksempelvis være kreativ med et staffeli. Selvom du ikke er den store kunstner lige nu, kan øvelse gøre dig til en udmærket kunstner. Så det handler bare om at få malet en masse, og så vil du se en forbedring af dine malerier. 

Det er dejligt at stå og male ude i naturen. For her har du nemlig en masse smuk natur, som du kan male efter. Du kunne eksempelvis tage på stranden, og male strandkanten og de brusende bølger. Eller du kunne tage i skoven, og male de smukke blade på træerne. Hvis du har natur i nærheden, gælder det bare om at tage derud. Måske opdager du nogle smukke områder, som du kan male? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *