Derfor skal danske turisthjemmesider opdateres

pp15

Der er mange grunde til, at danske turisthjemmesider godt kunne trænge til en kærlig hånd. Klik her og læs, hvorfor det er. 

Der er mange danske turisthjemmesider, der skal opdateres. De kunne godt trænge til at få lavet en ny hjemmeside, der gør, at de ser lidt bedre ud, og at de har lidt mere at byde på for den enkelte gæst. Det er ofte hjemmesider, der ikke ser særlig moderne ud, og som mangler noget på designfronten. Det skal der gøres noget ved, og det er her, at du kan komme ind i billedet. Du vil kunne opdatere deres hjemmesider og gøre dem flottere og kan sende et udkast til dem. Det vil være muligt for dig at få penge for dit arbejde. Læs, hvilke konkrete punkter, der kan forbedres på de forskellige hjemmesider. 

Sådan kan du forbedre deres hjemmesider

Punkt for punkt kan du nu se, hvordan du kan forbedre mange danske turisthjemmesider. 

kontor

1: Nyere design

Der er mange danske turisthjemmesider, hvor designet er helt enormt outdatet. Det gør, at hjemmesiden fremstår på en særlig måde, der ikke er specielt god. Hjemmesiden får det til at ligne, at turistattraktionen er et sted, hvor der kun sidder gamle mennesker, der ikke forstår noget. Det er selvfølgelig meget dømmende skrevet, men for mange kan det virkelig være sådan, man tænker, hvis ikke en hjemmeside er opdateret. Det kan faktisk medvirke til, at folk føler sig lidt skræmte over dét, de ser. Det kan du ændre på og forbedre.

2: Flottere farver

Farverne er også vigtige på en hjemmeside. Det nytter ikke, at farverne er sorte eller grå og kun er kedelige at se på. Der skal være bevægelse på hjemmesiden, uden at det på nogen måde går ind og påvirker det simple over farverne. Det er vigtigt, at du forstår, at farver ofte kan virke tiltrækkende for den besøgende. Det vil sige, at hvis der er fine og flotte farver, der virker beroligende, så kan turistattraktionen i sig selv virke mere overbevisende og indbydende. Det er vigtigt, at der er nogle farver, der indikerer, at det er et sted, der er værd at besøge.

internet side

3: Mere mobilvenligt

Mange turistsider i Danmark begår den fejl, at de ikke har gjort dem mobilvenlige. Og det er altså ikke særlig godt, når folk går ind på de her turistattraktioners hjemmesider fra mobilen. Det handler om, at de skal gøre, så der er mobilvenlige sider. 

En af de helt store ulemper ved hjemmesider, der ikke tager højde for mobiler, er, at der skal zoomes rigtig meget ind, før tingene kan læses ordentligt. Problemet er, at når det er sådan, så er det de færreste, der gider at bruge særlig meget tid på den enkelte side. Derfor er det smart, at du vælger at have en mobilvenlig side, der er god at bruge for de gæster, der bruger mobil. Det virker ikke særlig indbydende med en side, hvor der ikke er taget højde for, at gæsterne bruger mobil. 

4: Små rettelser – blandt andet i logo

Slutteligt er der altid de små rettelser, der skal laves. Der er stadig nogle hjemmesider, hvor der står ting skrevet fra 2010. Den slags virker ikke særlig indbydende. Samtidig er der også nogle sider, der bruger logoer. De er ofte meget avancerede. Trenden er imidlertid, at logoer er simple og flotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *