Del dine naturoplevelser med andre

pp15

Du har sikkert en hel masse spændende naturoplevelser. Smukke omgivelser, sjældne syn og en vidunderlig følelse i kroppen. Det er sådan noget, naturen kan.

Hvorfor ikke dele de oplevelser med andre? Du behøver ikke at tage hele byen med på dine vandreture og andre udflugter. Du kan sagtens stadig tage af sted alene eller sammen med de få mennesker, du plejer at tage af sted med. Du kan bare dele din oplevelse bagefter.

Med en hjemmeside eller blog kan du på en nem og hyggelig måde dele dine naturoplevelser med resten af verden. Du kan skrive om dine ture, dele billeder og måske endda optage små videoer. Og det hele kan andre mennesker gå ind og se på, og så kan de blive inspireret til selv at tage ud i naturen.

Ræv på sten

Del på en WordPress blog

Vil du gerne dele dine oplevelser, kan du starte en WordPress blog. WordPress er nemt at arbejde i og netop lavet til blogging. Du kan hurtigt være i gang med din blog, og så kan du rette til og tilføje funktioner løbende.

Støder du på problemer, kan du få WordPress hjælp. For et overkommeligt beløb kan du få hjælp til lige at få rettet en mindre ting eller få fikset et lille problem. Og der dukker sandsynligvis noget op på et tidspunkt. Du får måske en idé til, hvordan en side skal se ud, men kan ikke selv få flyttet rigtigt rundt på tingene. Eller du oplever tekniske problemer en dag.

Gør din blog smuk

Når du opbygger din blog, så tænk på at gøre den smuk og spændende. Dine tekster skal gerne være nogle, man har lyst til at læse. Dine billeder er nok smukke i sig selv, men de skal også gerne passe ind i hele designet, og designet skal også være smukt.

Hvis din blog er både smuk og spændende, så giver du dine læsere lyst til at blive hængende lidt længere. De fortæller måske også deres venner om din smukke blog. På den måde får du en masse tilfredse besøgende.

hjemmeside

Tjen en skilling på din blog

Du kan også lægge nogle reklamer på din blog eller selv sælge noget. Husk bare på, at det stadig gerne skal se godt ud. Hvis dine læseres øjne bliver bombarderet med prangende reklamer over det hele, vil de ikke længere synes, at din blog er smuk. Den bliver også mindre interessant. Alting med måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *