En god ryg giver god krop

pp15

Alle har vist prøvet at have ondt i ryggen. Nogle har det ofte, mens det for andre sker sjældent. Uanset hvad ved man, at det er en frustrerende ting. Det bliver svært at fokusere på noget som helst. Uanset hvad man gør er det frustrerende, at man har så ondt i ryggen. Der er forskellige ting man kan gøre. Lider man ofte af ondt i ryggen har man formentligt prøvet forskellige ting. For rigtig mange mennesker med ondt i ryggen gælder det, at en god og lindrende massage kan betyde meget. Det løsner op og det gør i sig selv, at man får det bedre.

Det handler om at løsne op med massage

Mange forstår ikke helt præcist hvad massage går ind og gør for ryggen og resten af kroppen. Man kan sige, at en god massage i indre by kan hjælp med at lindre smerter. Det sker ved, at muskler bliver løsnet op. Det kan gøre, at kroppen slapper mere af. Og når kroppen slapper mindre af vil der automatisk være færre spændinger. For det meste er det disse spændinger, som gør, at man ikke har det så godt i sin krop. For spændinger er en af de ting, som kan være mest frustrerende overhovedet. Brug noget tid på at finde et rigtig godt sted, der kan give dig massage og være med til at løsne din krop op.

Med en god massage kommer velvære

At føle sig godt tilpas i sin krop giver velvære. At føle sig tilpas i sin krop er langt fra noget, som alle gør. Der er nemlig mange, der rent faktisk har ondt i deres krop dagligt. Det kan også være, at de ikke er tilfredse med deres krop. Jo mere interaktion man har med sin egen krop, jo bedre får man det med den.

Det gælder også hvis man får en god og løsnende massage. For så vil der være andre der har en interaktion med ens krop og det føles også skønt.

Massage efter sport er effektivt

Dyrker man meget sport er det uundgåeligt, at man af og til vil føle nogle spændinger i kroppen. Det er helt naturligt, at man efter at have cyklet, løbet eller svømmet føler nogle andre spændinger. Her er det vigtigt, at man tager det alvorligt og får en sportsmassør til at kigge på det. En rigtig god ide kan være at have en sportsmassør tilknyttet således, at man altid har en der værner om ens krop efter hård, fysisk udfoldelse.

 

Der er mange cellemæssige ting som gør at massage er effektivt for kroppen. Hvis du vil læse mere om celleopbyging så læs med på linket hvor du får en mere biologisk gannemgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *