Byd på et godt glas gin til din næste havefest

pp15

Snart er det tid til at sidde udenfor igen og nyde solen sammen med venner og familie. Det er skønt at sidde under den bagende sol, men det er også vigtigt, at man har noget koldt, man kan køle sig selv ned med. Der findes derfor intet bedre end at sidde i sin have sommerdag og drikke en iskold drink. Det kunne for eksempel være et dejligt glas G & T eller bare en ren gin, hvis man er lidt mere frisk. Men hvad er det, der gør denne type spiritus så lækker? Læs med herunder og bliv klogere.

lime

G & T – en tidsløs klassiker

En af de ultimativt mest populære drinks nogensinde er en gin og tonic. På grund af dens simple opskrift er den altid et go to, når man ikke lige ved, hvad man skal servere for sine gæster, eller når man ikke helt ved, hvad man har helt lyst til oppe i baren. Med tiden har denne drink nærmest fået klassikerstatus. Der findes ikke en bar eller et værtshus, hvor du ikke kan få serveret en gin og tonic – om så du er endt helt ude på landet. Måden, som de to hovedingredienser komplimenterer hinanden på, er nok det, der skaber drinken. Fordi molekylerne ligner hinanden utroligt meget i de to væsker, er de rigtig lette at blande sammen. Fra tonicen, der er udvundet af kinabark, oplever man smagen af kinin, og fra gin kan man smage enebær. Når de to ingredienser blandes sammen, opstår der en helt ny og unik smagsoplevelse og en helt anden smag end den, væskerne har hver for sig. Prøv eventuelt at tilføre agurk eller en lille smule peber på toppen for at give den et lille ekstra kick. 

flaske

Drik din gin rent og oplev nye smagsnuancer

Gin er for de flestes vedkommende en type alkohol, som man forbinder med opblanding af drinks og cocktails. Du kender sikkert et utal af forskellige drinks, hvor denne type spiritus indgår. Mest populær er nok G & T, som er nævnt tidligere. Men der udover findes der også et hav af andre drinks som for eksempel Tom Collins, Bramble, White Lady, Singapore Sling eller en Gimlet. Alle sammen har de det tilfældes, at der som hovedingrediens indgår gin. Men faktisk er dette ikke den eneste måde, man kan nyde denne type alkohol på. Hvis du vil prøve noget lidt andet, end hvad du er vant til, så bør du hælde ginen op rent. På den måde vil du kunne smage helt nye nuancer, som du aldrig har oplevet før. Selvfølgelig er der også forskel på kvaliteten. Så hvis du virkelig vil have en særlig smagsoplevelse og for alvor smage enebærrene, så bør du få fat i en flaske af ordentlig kvalitet. Vil du finde gin og andre typer spiritus, der egner sig perfekt til at nydes rent, så besøg www.jyskvin.dk. Her kan du finde et bredt af udvalg af både vine, likører og andre typer alkohol – alle af god kvalitet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *