Flyt bryllupsfesten ud i naturen

pp15

Hvis du og din partner er rigtige naturmennesker, så står natur sikkert også øverst på listen over temaer til jeres bryllup. Der er også set eksempler på mange bryllupsfester, der har været i naturens tegn. Det giver også festen en helt anden stemning. Den bliver mere hyggelig, intim og lidt uformel. I denne artikel vil vi komme med nogle bud på, hvordan I kan lave den perfekte bryllupsfest i naturens tegn – og naturligvis og i naturen.

Tag festen ud i naturen med et partytelt

For at få den der hyggelige sommerfest-stemning, så starter det med, at I skal finde en måde at holde festen ude i naturen på. Hertil vil det være perfekt at leje et festtelt. En fest i et stort telt bliver bare anderledes, end hvis der holdes fest i et fint eller for den sags skyld kedeligt lokale. Gæsterne plejer at sænke paraderne mere og hygge sig som på en sommeraften til en grillfest på terrassen. I kan finde et sted, der tilbyder udlejning af bryllupstelt, hvor I kan leje et festtelt til fornuftige priser. Her kan I også få gulv lagt i, så gæsterne har et godt sted at danse og så stolene ikke vipper.

Hvor stort et telt skal du bruge, når du kigger på teltudlejning?

I skal ca. regne med, at der går 1 kvadratmeter pr. gæst, hvis I indretter med langborde. Vælger I i stedet runde borde, så bør I regne med omkring 1,5 kvadratmeter pr. person. Vælger I et større telt, så er der bare mere plads mellem bordene. Har I dansende gæster, så beregn minimum 0,3 kvadratmeter pr. person og gerne mere. Husk også, at der skal være plads til gavebord, buffeten, baren, og hvad I ellers regner med at opstille. 

Meditation

Gå all in på natur

Kør temaet helt igennem og anvend ting fra naturen til pynt. Birkestammer skåret i 5 cm højde vil være perfekte til borddekoration. Her kan I eksempelvis placere varme stearinlys. Mal sten i bryllupstema og sæt rundt omkring og brug masser af blomster og grønne grene til pynt rundt omkring – og naturligvis nogle rigtig hyggelige lanterner, der bare tager stemningen til et helt nyt niveau, når mørket falder på. 

Slip stressen med meditation

Er du meget presset over brylluppet, så kan du overveje at starte på meditation. Med gode yogatips kan du komme i bedre balance med dig selv og finde en indre ro. Der findes mange forskellige former for meditation, men de har alle til formål at lære dig at blive mere opmærksom på din vejrtrækning og styrke både din krop og din psyke. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *