Brug sommeren på at komme tættere på naturen: Tag på sheltertur

pp15

Det er skønt at bruge sommeren ude i naturen, når vejret er varmt og lækkert. Du kan for eksempel bruge denne sommer til at komme tættere på naturen ved at tage på shelter-tur enten selv eller sammen med familie eller nogle gode venner. Læs videre her hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan du kommer i gang.

Find det rette udstyr

Når man skal på sheltertur er det vigtigt, at man har det rette udstyr. Hvis du ikke har planer om at tage på shelter-tur ofte eller måske gerne vil prøve det af, inden du investerer i en masse udstyr, så frygt ej. Man kan sagtens tage på shelter-tur med de mest essentielle ting og få en god tur alligevel. Så længe du sørger for, at vejret er ideelt, så man kan holde varmen om natten, behøver du ikke investere i alt for meget udstyr.

Dog er det stadig vigtigt, at du har de mest essentielle ting med dig. For eksempel er en god sovepose vigtig at have med, uanset om du tager på sheltertur i højsommeren, eller om du gør det senere på året, hvor der er lidt koldere. Hvis du mangler en god sovepose, kan du se et bredt udvalg på Adventuresports.dk. Her har du også mulighed for at læse om de enkelte soveposer og få et overblik over hvilken, der er bedst i test.

Overvej hvor du skal sove i shelter

Hvis du får lokket nogle venner eller nogle fra din familie med på tur, kender de måske et godt sted, i kan overnatte. Nogle steder skal man booke en plads på forhånd, inden man ankommer med sit grej. Der er også nogle retningslinjer for at sove i shelter hvad angår for eksempel madlavning og lignende. Dem kan du læse dig frem til hos de enkelte shelter-områder, og det er vigtigt at sætte sig ind af hensyn til naturen og de mennesker, der sørger for at shelter-områderne er til rådighed.

Skab en hyggelig tur

Inden I tager afsted, er det en god idé at forventningsafstemme – skal I vandre i skoven hele dagen? Eller skal i sidde og hygge med kortspil og slappe af som på en campingferie? Der er mange måder at tage på sheltertur på, og det er helt op til jer, hvordan I gerne vil gøre det. Muligheder er der nok af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *