Bring naturen ind i din indretning og dit liv

pp15

Vi lever i en tid med fokus på bæredygtighed og ægte materialer. Der er fokus på natur og det naturlige element, også når det gælder indretning. Nu har du muligheden for at komme endnu tættere på naturen i de valg du træffer i forhold til både indretning og generelt i din bolig. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan dette kan komme i spil i forhold til valg af møbler, farver og indeklima. 

Lille kommode

Natur i møbler – bambus møbler

Det er meget moderne med natur look i indretningen og at materialerne rent faktisk er både naturlige og autentiske. Dette ses fx ved de populære plankeborde som bringer en bid af naturen indenfor i et råt og naturligt look, som var bordet taget direkte fra skoven og sat ind i dagligstuen. Dette ses ligeledes i forhold til udtryk i sten og rustikke look som mange i dag vælger når de skal indrette. 

På samme både er bambus møbler kommet på mode. Bambus møbler har et moderne udtryk og er ofte af høj kvalitet. Tine K Home Bambus Møbler kan findes online og fås både til indendørs og udendørs brug. Bambus møbler er lette i deres design og fås i et dybt og bredt sortiment, der kan matche de fleste stilarter samt pengepunge. På denne måde kan du bringe naturen ind i dit hjem via møbler, og du kan holde haven naturlig ved at investere i bambus møbler til haven. 

Natur i farver 

Naturen kan ligesom bambus møbler og møbler generelt, også bringes i spil i din bolig via farver. Naturfarver er meget populære og har et roligt udtryk, der passer til de flestes temperament og indretningsstil, uanset hvad stilen ellers måtte bære præg af. Her er især farver som grøn i forskellige nuancer samt jordfarver meget populære. 

Foruden farven i sig selv kan du også få maling i økologiske udgaver så bæredygtighed, indeklima og økologi indtænkes på samme tid. Det vil give dig en god følelse af at tænke miljøet og naturen ind på et ekstra plan. Natur i farver kan give dig en naturfølelse selv når du opholder dig inde og er rent terapeutisk godt for de fleste. Du kan søge efter naturfarver online og du har ligeledes mulighed for at bestille farveprøver, inden du beslutter dig for en endelig farve. 

Bord ved blå væg

Natur i indeklimaet  

Naturen kan også bringes ind i din indretning, din stil og dit liv via indeklimaet. Indtænk fx større bæredygtighed når du renoverer løbende. Selv ved meget små forbedringer kan mere bæredygtighed genereres. Dette kan ske ved at vælge naturlige og vedvarende energikilder og større isolering så varme- og elforbrug nedbringes væsentligt. At indtænke disse elementer vil forbedre indeklimaet og gøre det mere naturtro. Ligeledes er det en investering der vil give et fremtidigt afkast. Det kan nemlig godt være at de bæredygtige og naturlige løsninger er dyrere, fordi leverandørerne på markedet er få, men samtidig er de også så besparende, at de vil tjene sig selv hjem over tid. Det betyder, at der er tale om en dyr kortsigtet investering med et stort fremtidigt afkast. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *