Bliv klar til at komme ud til sommer

pp15

Sommeren er ikke så langt væk, og det betyder der er tid til at tilbringe en masse tid udenfor. Man skal nyde sommeren mens den er der, og det gør man ved at komme ud. 

Men først skal du være klar til at komme ud igen. Nu har vi været meget inde og hjemme, så nu skal vi lige gøre os flotte til at komme ud. Læs hvordan du gør dig klart til at komme du til sommer her.

sommerkjole

Gør dit sommerlook klar

Vi håber alle på at det bliver varmt til sommer, og hvis det gør det, er der brug for tøj der passer til vejret. Er du en kvinde, der gerne vil følge med på moden, er sommerkjoler med blomsterprints det helt rigtige at gå efter. En nederdel med et flot print kan også altid gå. Er du en mand, er kortærmede skjorter med farverige print noget, der er blevet ret så populært. 

Håret skal selvfølgelig også være på plads. Nu har frisøren være lukket længe, men er igen blevet åbnet. Så det er bare med at blive klippet, så håret er på plads. Nu er dit hår måske blevet lidt langt over nedlukningen, men hvis du bare elsker langt og fyldigt hår, skal du tage et kig på extensions Århus. Med flot hår og lækkert moderigtigt sommertøj er du klar til at komme ud igen.

Picnic med ven

Læg planer til sommeren

Det er altid en god idé at lægge planer til sommeren. De planer skal jo helst foregå udenfor, og hvis du selv ikke er så god til at finde på noget, kan du få lidt inspiration her. En god idé kunne være at tage på picnic. Det kunne være med kæresten eller vennerne. Lav eller køb en masse mad, gerne med en dessert og vin eller champagne. Det er rigtig hyggeligt og en god måde at bruge nogle timer udendørs. Det er også nemt og kan gøres morgen, middag eller aften.

Tag i tivoli eller en anden park, hvor man er udenfor. Du kan også tage i zoo. Man kan hurtigt få mange timer til at gå inde i en zoo, og det er sikkert også meget lang tid siden du har været der. Gå en lang hyggelig tur med en ven du ikke har set længe, og få snakket om alt mellem himmel og jord. Gå gerne masser af ture i løbet af sommeren, det er jo netop der vejret er godt.

Der er rigtig mange ting man kan lave udenfor om sommeren. Du kan tage næsten alt med udenfor, fremfor at sidde inde. Tag computeren med ud at se en film, læs en bog i en hængekøje, lav arbejde eller skole udenfor. Sov udenfor en nat, måske i telt sammen med en ven. 

Gå ud i haven og lav havearbejde eller bare sæt dig ned og nyd sommeren, den er har ikke så lang tid, og du kommer til at savne den. Så tilbring så meget tid som du kan udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *