Bliv forkæmper for miljøet – start din egen blog

pp15

Vil du gerne gøre noget mere for at beskytte miljøet og sørge for, at vi alle begynder at leve en mere bæredygtig tilværelse? Måske du skulle overveje at lave din egen blog.

Læs mere her om hvad u kan bruge en blog om klimaet til, hvad du kan skrive om og hvordan du kommer i gang med alt det praktiske.

Del viden om klimaforandringer

Internettet er et helt fantastisk sted, hvor man kan finde alt muligt form for information som man har brug for. Du har formentlig allerede selv læst dig til en hel del, af den viden du har omkring klimaforandringer, inde på nettet – noget den information kommer måske endda fra andre klimablogge.

Hvis du selv godt kunne tænke dig at blive til en del af denne nyhedsstrøm og hvirvelvind af information, så er en blog omkring klimaet et godt sted at starte.

Når du laver din egen limablog, så får du helt selv mulighed for at vælge, hvilke aspekter ved klimaet, det er du går mest op i.

Har du mest fokus på at vi skal bruge mindre plastik i hverdagen? Er det de døende isbjørne, der betyder mest for dig? Eller er du oprigtigt bange for at bierne er ved at uddø?

Lav din helt egen blog og skriv om lige netop de emne indenfor klimaforandringer, som optager dig allermest. Giv dine læsere en masse viden, som forhåbentlig kan påvirke dem til at ændre deres egen adfærd og leve mere bæredygtigt.

Rådgiv folk

En ting er at vide at klimaforandringer finder sted. Noget helt andet er at fortælle folk, hvad de kan gøre ved det.

Hvis du gerne vil lave en blog, som fortæller om klimaforandringer, så bør du forsøge at gøre begge dele; informere og rådgive.

Fortæl dine læsere om hvad det er du selv gør i din dagligdag for at leve mere bæredygtigt.

Dyk ned i livet for miljøaktivist og se, hvilke initiativer de har taget i deres hverdag for at leve mere i overensstemmelse med nature.

Rådgiv dine læsere i hvilke små trin de kan tage i hverdagen for at bruge mindre plastik og forurene mindre.

Når du fortæller om dine oplevelser med at ændre dine livsstil og deler de forhindringer du har haft, så er du også med til at gøre bloggen mere personlig. Og på den måde gør det det mere attraktivt for læserne at læse dine indlæg.

Læg ikke skjul på de vanskeligheder du selv har oplevet undervejs. Det er en del af processen og vil kun få din læsere til at have mere tiltro til dig.

landskab

Det praktiske

Hvis du gerne vil i gang med at starte din egen blog omkring klimaforandringer, så er det en god ide at du sætter dig ned og begynder at lære lidt omkring alt det praktiske der ligger bag.

Gør dig selv bekendt med begreber såsom DNS og SEO.

Lær hvordan man holder en god blog og hvordan man tiltrækker læsere, når man er helt ny.

Hvis du bruger lidt tid på at forstå hvordan blogge fungerer, så er der ikke nogen grund til, at du ikke kan få en succesfuld klimablog.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *