Nyd naturen med din baby i bæresele

pp15

Når man har et lille barn, kan det være lidt af en udfordring at komme ud af døren. Det kræver en grundig pakning af tasken, fordi man altid skal være forberedt på det hele. Desuden skal man altid have barnevognen med, om det bare er en tur ned og handle eller på cafe. Hvis man skal med bil eller offentlig transport, er det en endnu større udfordring at få bakset barne- eller klapvognen med.

træer

Hvorfor vælge en bæresele?

Som sagt er en bæresele smart, fordi du ikke behøver tage barnevognen med hver gang, du skal ud af døren. Den endda tages i tasken, hvis du skal på tur med hele familien eller bare nå et lille ærinde. 

Bæreselen er også en god løsning til dig der bor i lejlighed og ikke har mulighed for lige at smutte ud af døren. Hvis du skal op og ned af trapper hver gang, er det mere belejligt, bare at putte barnet i selen og tage af sted.

Se et udvalg af bæreseler her.

Dit barn er tæt på

Når du har dit barn i selen, ligger det op af dit bryst. En lille baby vil lytte til din vejrtrækning og lyden af hjerteslag, så det bliver beroliget og føler nærhed. Barnet kan have lettere ved at falde til ro og falde i søvn, fordi det er tæt på et bekendt menneske. Det er de velkendte dufte og lyde der er tættest på.

kvinde-bærende-børnepasning-on-grå-overflade

Du kan tage alle skovstier uden problemer

Det er ikke blot nemmere at komme ud af hoveddøren og ned af trapperne, men der er også mange flere mugligheder for at bevæge sig i forskelligt terræn. Med en vogn af den ene eller anden art er det enormt begrænset, hvor man kan gå hen. Særligt ude i naturen, hvor der ikke ligger asfalt eller er helt plane skovstier, vil en bæresele vise sig som en sand velsignelse. 

Armene er frie

Når dit barn er i en bæresele har du begge arme fri, selvom barnet er helt tæt på dig. Du kan derfor lave flere ting både i hjemmet og ude, når du ikke hele tiden har et barn på armen. Der er nogle dage, hvor barnet bare har brug for at blive holdt og føle sig tryg hele dagen, og ikke vil ligge for sig selv. De dage er det super dejlig at have en bæresele, så man trods alt kan forberede mad, vaske op eller ligge vasketøj sammen, uden barnet bliver alt for ked af det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *