Find på en anderledes bryllupsgave – Såsom en rejse i naturen

pp15

Et bryllup er unægtelig en stor begivenhed. Ikke mindst for de involverede parter. Det er trods alt markeringen af en ustoppelig kærlighed og hengivenhed mellem to mennesker. To mennesker der lover at holde sammen og elske hinanden gennem hele livet. Det er utvivlsomt værd at fejre, og i Danmark, såvel som i resten af vesten, fejrer vi og ønsker tillykke ved at give gaver. En gave viser nemlig, at man er villig til at bruge tid, penge og energi på modtageren, og at man er opmærksom på, hvad de godt kan lide og har brug for. Særligt til bryllupper er man dog som oftest ret godt dækket ind. Det gifte par vil nemlig som oftest have lavet en lang list over de ting, de ønsker sig eller har brug for i deres nye tilstand som samlevende ægtefæller. Er man dristig, kan man dog godt komme afsted med at undvige listen lidt.

Romantik

Giv dem en romantisk rejse ud i naturen

Det kunne du for eksempel gøre ved at give dem give dem en rejse eller i hvert fald en mindre tur. De fleste nye ægtepar tager på en eller anden form for bryllupsrejse, men selv når man kommer tilbage og pludselig skal ind i hverdagen som ægtepar, kan det være rart at have en undskyldning for bare at være sammen, opleve verden og komme lidt væk fra hverdagen. Kender du ægteparret og deres interesser godt, kan det endda være, at du ved, hvor turen skal gå hen. Under alle omstændigheder er der i hvert fald bare noget hyggeligt og romantisk ved at tage ud i den smukke natur på en flot sommerdag, der virkelig kan holde liv i et godt og eller lidt fortravlet ægteskab. 

Det gode ved rejsen som bryllupsgave er desuden, at der ikke nødvendigvis er en fast prisramme for den. Det er ganske acceptabelt at give dem en hyggelig skovtur i det lokale, hvor du vil sponsorere picnickurven. Er du imidlertid lidt tættere på det nye ægtepar, og er gavebudgettet derfor større, kan en rejse også sagtens blive større.

Bryllupsgave

Hjælp dem i gang 

Alternativt kan det også være, at du skal give dem et gavekort til en service eller en tjeneste, du kan udføre for dem. Hvis der er nogen, der har brug for lidt ekstra hjælp fra erfaren hånd, så er det da et nygift ægtepar, og så er det rart at kunne pege på et gavekort, man har fået i bryllupsgave fremfor at føle, at man skal overtale perifert bekendte til at hjælpe på ens ærlige ansigt. Er du for eksempel god til computere og elektronik, kan du give dem et gavekort på teknisk support. Så kan du hjælpe dem med alt fra, hvad en DNS-server er, til hvordan det får tilkobler routeren i deres nye hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *