Se godt ud, når du går tur i naturen

pp15

Du ved aldrig, hvem du møder på din vej. Det gælder hvad end du er ude at handle, på en messe, til en sportskamp eller om du er ude og gå en tur i naturen. Derfor er det heller ikke helt lige meget, hvordan du ser ud, når du færdes i naturen. Det kan måske virke tillokkende at tage ud og gå en afslappende tur med hunden eller jogge en lille tur i nogle afslappende joggingbukser og en gammel, behagelig T-shirt. Men prøv at forestille dig, at du møder din kommende partner på din vej. I så fald vil du gerne gøre et så godt indtryk som muligt. I denne artikel vil du få nogle tips til påklædningen.

Afstem påklædning efter konteksten

Det gælder om at afstemme påklædningen efter konteksten. Jovist ser et jakkesæt super fancy ud, men det passer sig ikke rigtig til en gåtur i naturen. Du vil komme til at stikke ud og virke en smule underlig og uden situationsfornemmelse. Det er dog heller ikke se fedt at rende ind i en smuk kvinde eller en vigtig person, der kan åbne nogle døre arbejdsmæssigt, hvis du ligner en sæk kartofler, der lige er blevet gravet op af jorden. Drop derfor det gamle, lasede outfit, selvom det måske er behageligt. 

Skab et tjekket look, der udstråler god stil og personlighed, uden at det kommer til at fremstå stift – det skal være afslappet på den tjekkede måde. Her menes der eksempelvis, at du på din gåtur skal føles dig gdt nok tilpas i dit outfit til, at du kan gå med en smuk kvinde ud og få en drink uden at skulle hjem og skifte tøj først eller føle dig dårligt tilpas i dit kluns, så du udstråler alt andet end selvtillid. Det skal også være sådan, at du kan gøre et nogenlunde godt indtryk på andre vigtige personer, som du har lyst til at give dit visitkort til og stolt kunne præsentere det. 

Vær klar til den impulsive kaffe date

Skab det ideelle look med en poloshirt

Et ideelt look, der både er lidt afslappet men samtidig stilet, vil være et par cowboybukser eller bukser af eksempelvis jersey stof – bare ikke jakkesætsbukser, og så kombinere det med en poloshirt. En skjorte er pæn, men det kan nemt komme til at fremstå en anelse formel, hvorimod en poloshirt er en slags allround overdel, der passer til mange lejligheder. Har du en butterfly i bukselommen, som du kan finde her: balderclothes.com, så kan du lynhurtigt skifte fra tjekket casual look til kaffe date-look. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *