Aktiviteter i naturen

pp15

Naturen er smuk, og det giver ro at være i den. Man kan lave mange forskellige aktiviteter i naturen, og her kan du få inspiration til, hvad du kan lave. Man bør i det hele taget benytte naturen. Man kan få tankerne lidt væk fra den travle hverdag. Og så er det også en måde at være aktiv på og få noget motion på. Det vil også være en god idé at tage sine børn med og opleve naturen sammen med dem. Børn vil elske at lave aktiviteter i naturen med sine forældre, så det er blot om at komme ud.

 Solnedgang

Brug vandet 

Danmark er omgivet af hav, og der er rig mulighed for at lave forskellige aktiviteter nær havet.  Man kan fx tage på en kajaktur. Man kan købe oppustelige kajakker og sup, hvilket gør det hele meget lettere. En kajaktur giver god motion, og der er også mulighed for at opleve naturen fra havet. Børn vil finde det sjovt at lave aktiviteter i vandet, og de kan gøre det samme med sine forældre. Hvis man ikke er til det helt store, kan man købe en bold og lege forskellige lege i vandet. En idé kunne også være at samle fine sten. Man kan male stenene og bruge dem som pynt derhjemme. Der er mange forskellige ting at lave nær vandet, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Tag på en cykeltur 

I Danmark cykler vi meget. Det giver motion, men der er også rig mulighed for at opleve naturen fra sin cykel. Man kan fx tage på en cykeltur til Bornholm eller et andet sted i Danmark. På en cykeltur får man frisk luft, god motion, og man kan cykle i alle aldre. Lav en familietur hvor I sammen cykler. Stop nogle forskellige steder og spis fx en is ved vandet. I kan også bade, og i det hele taget udforske de områder, I møder. 

Børn i en vogn

Tag på festival 

Der er mange festivaler over sommeren, hvor der er mulighed for at nyde naturen. Flere af dem er børnevenlige, og man skal ikke være bange for at tage sit barn med på festival. Festivaloplevelsen kan være for alle, men hvis man skal have børn med, skal man være opmærksom på, hvilken festival man vælger. Der er mange forskellige aktiviteter på en festival, og der vil også være musik og underholdning for børn. Du kan koble dig sammen med et vennepar, der også har børn. På den måde, kan I nyde oplevelsen sammen. Børnene kan lege, og de voksne kan nyde en øl i solen. En børnevenlig festival kunne fx være Langelandsfestival. Den er både for voksne og børn, og naturen er smuk.  

Der er mange forskellige aktiviteter, man kan foretage sig i naturen. Om du vil motionere eller på festival, er dit eget valg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *