Nyd naturen med musik i ørerne

pp15

Har du nogensinde gået rundt i naturen og bare nydt det? Måske har du følt at der manglede noget. Måske noget dejligt musik i dine ører? Men høretelefoner kan være irriterende, da de har de der lange ledninger, som hele tiden kommer i vejen. Og store høretelefoner kan også være irriterende for nogle i længere tid. Så begynder ørerne at blive irriteret over at de har luffer på. Hvis disse to er noget du har tænkt, så bør du overveje at få airpods! De er nemme at have med at gøre og har ingen dumme ledninger, man skal tage stilling til, plus man bliver heller ikke træt af at have dem på i længere tid, da de ikke dækker og bøjer ørerne.

airpods med IPhone

Naturen er et dejligt sted for os alle

Naturen er et smukt sted, hvor man kan blive helt fortabt i alt det skønne og naturlige. Det er sted, urørt af civilisation, så hvis man har brug for et sted at flygte til, så har du nu et. Det er et sted, hvor man kan blive væk fra andre, uden at isolerer sig selv. Tværtimod åbner man sig selv for alt omkring en. Man kan blive et med sine omgivelser. Men det betyder ikke, at man ikke kan tilpasse sin oplevelse, som man ønsker.

Det smukke ved airpods frem for andre høretelefoner, er hvor lidt de distraherer fra sine omgivelser. For det første, er de nogle af mest usynlige høretelefoner. Det skal forstås, som at, hvor man hele tiden bliver mindet om at man har høretelefoner i ørerne af en ledning ved de normale høretelefoner, er der i airpods ingen ledninger. Hvor man hele tiden kan mærke de store høretelefoner, så er det ikke tilfældet med airpods. Plus de store høretelefoner kan være så lydisolerende, at man ikke kan høre naturen gennem sin egen musik. Og så mister man en del af oplevelsen. Og det er ikke meningen. Derfor er airpods de bedste til en naturtur.

airpods med andet udstyr

Airpods og den praktiske information

Hvis man er vant til Apples normale ledning høretelefoner, hvad skal man så vide, før man skifter til airpods? Er det bare, at de ikke har ledninger? Nej, for airpods skal nemlig oplades. Der får du sådan en smart lille pung til, hvor du kan putte dem ned i, når du ikke bruger dem, så de oplader sig selv der. Denne pung er af lille størrelse og burde sagtens kunne passe i din lomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *