6 gode tips til dig, der gerne vil rejse i naturen

pp15

Elsker du naturen? Vil du gerne ud og opleve den i sit fulde drag? Så gør dig den tjeneste og så at komme afsted? Ikke flere undskyldninger! Du bliver ikke yngre! Det bliver kun sværere! Naturen kan være et barskt sted for de utrænede. Så kom afsted, mens din krop endnu er ung. Der er masse at opleve og opdage, og det kommer ikke til dig. Så du må komme til det.

Rejs billigt

Det kan være dyrt at rejse. Så hvis du ikke er milliardær, så skal man også altid tænke på økonomien, før man kan tage ud og rejse. Det er ikke betydende, at det er umuligt at gøre, man skal blot være mere opmærksom på sine valg. Hvis målet er at gå ud i naturen og opleve den uden hjælp, så er det jo kun transporten frem og tilbage man skal betale for. Så kan det blive rimelig billigt. Men det kan da også være man hellere vil på en guidet tur eller man vil ud i en jeep og kører eller andet. I så fald er det en god ide at tage mod de tilbud man kan. Et af de tilbud er afbudsrejser. Hos dem kan du tit finde gode rejsetilbud.

Rejs med det rette udstyr

Det handler også om at være korrekt udstyret. Her snakkes der at have den rigtige taske med, med masser af plads i sig og som kan sidde på din ryg i lang tid, uden at det forvolder smerte til dig. Man skal også have de rette sko på og ordentligt påklædning. Måske skal man også have telt og lægge underlag med, så man kan overnatte derude. Måske også en lommelygte og andet, afhængig af, hvor du vil hen.

Rejs med ordentlig mad og drikke

Man skal også huske at have rigeligt med rationer og masser af vand. Det er vigtigt også at pakke mad og drikke, som ikke fylder alt for meget. Man kan få en masse af de der hurtigt lavningsrationer, som kan mætte én på en enkel pose. Man kan også finde masser af vand ude i naturen, så man kan spare lidt på pladsen her.

Rejs med ordentlig viden

Det er vigtigt, at du ved hvad du laver ude i naturen. Her tales der om ting, som at kunne lave et bål, hvis du har brug for. Du skal vide hvor du kan få vand og eventuelt mad. Du skal vide hvad der er giftigt og hvad der ikke er. Du kan få masser af bøger om dette, men ellers så rejs med en, som ved hvad de laver.

Vær respektfuld overfor naturen

Det er dig, som er gæsten. Og som gæst er det respektløs at ødelægge andre hjem. Derfor så vær forsigtigt med, hvad du laver ude i naturen. Efterlad ikke skrald eller andet.

Husk at nyd det

Hvem ved, hvor meget du får rejst i livet, så husk at nyd hvert enkelte øjeblik du er derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *