5 ting du altid skal have med ud i naturen

pp15

Naturen er fantastisk. Over hele verden er der smuk natur, du kan opleve, og verden har meget at byde på. Selvom at naturen i Danmark og andre lande ikke kan sammenlignes, er de smukke på hver deres måde. I naturen kan man finde ro imens man iagttager det fredelige dyreliv. Naturen er på samme tid smuk og barsk, og så er den på alle måder fascinerende. Når man skal opleve naturen enten på ferie eller i Danmark, er det derfor vigtigt at være godt forberedt. 

Vandretur

Myggespray

Myggespray er et essentielt ekstraudstyr, når du befinder dig i naturen eller er tæt på vandet. Så snart solen går ned, kommer myggene frem. Uden myggespray kan man nemt vågne op med mange myggestik, og deres kløen kan være næsten ubærlig. Myggespray skrammer de fleste myg væg, og derfor er dette ekstraudstyr altid godt at have med i tasken. 

Sololie

Når man skal opleve naturen, går man ofte rundt i solen. Med en sololie i tasken kan man derfor sikre, at man også kommer hjem med en flot kulør. Olier der er gode til solbrug, er vegetabilske olier som f.eks. argan olie, olivenolie eller nigella olie. Disse olier tiltrækker nemlig i solen. Dog er det vigtigt ikke at forveksle vegetabilske olier med æstetiske olier, da æstetiske olier kan forårsage forbrænding efter solbadning. Læs mere om hvorfor æstetiske olier og sollys ikke må kombineres her.

Gode vandresko

Når man er på tur med formål om at opleve naturen, skal man ofte gå meget. På vandreture kommer man nemt op at gå over 10 kilometer om dagen, og det er derfor vigtigt at have nogle gode vandresko. Vandresko sikrer at dine fødder får den bedste stabilitet, når du går, og derudover giver vandresko dig de bedste forudsætninger for at opleve naturen med overskud. 

 

Kniv

En kniv er et genialt redskab i naturen. Uanset om du er på overlevelses- eller oplevelsestur kan du altid komme til at mangle en kniv. En kniv kan bruges, hvis man er kommet på afveje og skal bane sig vej igennem et tætvokset område, og en kniv kan også bruges, når man vil udfolde sine kreative evner og skære skulpturere i træ. Folk der tager kniv med på tur i naturen, ved hvad de laver, og har derudover et større ønske om at være ét med naturen. En kniv som ekstraudstyr er derfor måske mere beregnet til overlevelsesturen end den er til oplevelsesturen. 

Kamera

Der findes utroligt mange smukke steder ude i den store verden og såmænd også i Danmark. Når du er ude at opleve, skal du derfor huske at dokumentere dine syn. Gode billeder kan man gemme resten af sit liv, og det er fedt at have noget at se tilbage på. Tag derfor et godt kamera under armen, når du begiver dig ud i naturen. Tag dig god tid, og tag en masse billeder, så kan du altid sortere dem, når du kommer hjem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *