3 ting til huset, der gør hverdagen lidt mere luksuriøs

pp15

Det luksuriøse er noget, de fleste stræber efter. Det er en livsstil,i alle drømmer om, om vi vil stå ved det eller ej. Ofte er hverdagen dog ikke helt så glamourøs, som vi godt kunne tænke os, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre så meget ved boligen, at vi alligevel kan lege lidt en gang imellem. 

Desuden behøver det glamourøse liv slet ikke at være så dyrt, som det er muligt at gøre det. Du kan for eksempel finde mange ting, der ser dyre ud, i genbrugsbutikker og nøjes med at betale en lille pris for dem. Derudover er der også mange ting, du selv kan lave og få til at se glamourøse ud, hvis det er et look, som du går efter at bringe ind i din bolig. 

soveværelse

En kaffemaskine, der kan lidt mere

Dette er selvfølgelig kun en luksuriøsitet, hvis du kan lide kaffe og sætter pris på, at den af og til er lidt bedre end den, du kan finde i kaffekanderne på arbejdet. 

Kaffemaskiner fås i mange forskellige slags, og den mest normale er nok kaffemaskinen, der blot laver filterkaffe. Dette er dog ikke den eneste på markedet, og hvis du sætter pris på en kaffe, der kan lidt mere end blot en almindelig sort, så kan det være værd at investere i en ny maskine. 

Dette kan for eksempel være en espressomaskine som disse; https://kaffeguru.dk/bedste-espressomaskine-test/ , så du kan lege, at du kommer fra de sydlige lande i Europa og følge med den italienske tradition med en espresso lige efter maden. Når først du har prøvet det, er det ikke til at lade være igen.  

Pynt på sengen

Soveværelset er der hvor magien sker – nemlig der, hvor du genoplader dine batterier, og gør dig klar på dagen, der venter. Derfor skal værelset – og især sengen – se lige så magisk ud, som den er. 

Med en sengegavl kan du nemt og hurtigt peppe dit soveværelse lidt op, så det ser lidt mere luksuriøst ud. Det behøver bestemt ikke at være en dyr fornøjelse, det kan nemlig både fås billigt, eller du kan lave det selv, hvis du har et kreativt gen, du ikke udnytter nok i hverdagen. 

Sengegavle kan have udseende på mange forskellige måder, og hvilken du bedst synes om, det er ikke til at sige. Det handler simpelthen om at undersøge de forskellige muligheder, kigge forskellige hjemmesider igennem og se en masse billeder på internettet, som du kan få inspiration fra eller købe, så dit soveværelse kommer til at ligne dem i bladende. 

espressomaskine

Det hele handler om detaljerne

Sidst kan ud også købe eller lave en masse små nipsting, der får dit hjem til at se dyrt og luksuriøst ud, selvom det måske i virkeligheden ikke er det. 

Det handler om at finde en masse forskellige ting i silke og glas, måske i nogle former, der minder om vintage-stilen, der er blevet moderne på det sidste. På den måde kan du med nogle meget få ændringer få dit hjem til at se ud som om, det har kostet en million, selvom det slet ikke er den pris, du kommer i nærheden af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *